Warning: Undefined array key "priv" in /customers/4/0/7/bjsnedker.dk/httpd.www/Kor/xcont.php on line 3 Warning: Undefined array key "priv" in /customers/4/0/7/bjsnedker.dk/httpd.www/Kor/xcont.php on line 5 Sangkompagniet
SANGkompagniet
Praktiske oplysninger om Sangkompagniet
Boye2020-08-21

Sangkompagniet et blandet, rytmisk kor, der er et aftenskolehold under Roskilde oplysningsforbund (ROF). Koret er et øvet amatørkor, Hovedvægten er lagt på flerstemmige korarrangementer af rytmisk musik. Ind imellem prøver vi dog også kræfter med det klassiske repertoire. Og vi kommer i det hele taget langt omkring i genrerne.

Koret dirigeres af Lisa Petterson. Dirigenten fastsætter korets repertoire.

Øvetidspunkter

Korets ugentlige øvedag er onsdag på Absalon Skoles festsal fra kl. 19.15 - 21.45. Vi har en pause omkring kl 20.30 hvor der er tid til at få snakket om løst og fast og drikke en kop kaffe.

Sæsonen er delt i to og begynder omkring 1. september og slutter omkring 10. maj.

Afbud

Et kor er et team hvor alle er afhængige af hinanden. Afbud til den ugentlige øvedag bør derfor kun forekomme rent undtagelsesvis. Afbud skal meldes til Lisa Petterson. Send en SMS til tlf. 51 94 79 53.

Koncerter

Koret afholder mindst to koncerter pr. sæson. Som regel en julekoncert og en forårskoncert ved sæsonens afslutning. Der er mødepligt til koncerterne. Påklædning til koncerterne er som regel sort og hvidt, med mindre andet aftales.

Evt. nodemapper til koncerterne skal være sorte.

Kor weekends

En gang om efteråret og en gang om foråret øver vi en hel lørdag eller søndag (ind imellem begge). Det er en kombination af råhygge og hård træning - ikke nødvendigvis adskilt fra hinanden. Se datoerne i kalenderen andetsteds på siden.

Kontakt

Lisa Petterson, Dirigent: 51 94 79 53

Boye Jensen, Formand: 40 50 85 11

Birgitte Rasmussen, Kasserer: 21 62 99 90

Sangkompagniet er også en forening se Om foreningen